Verzenden

Anansi & Tomte laten hun producten naar u verzenden met PostNL. Het bedrag dat u daarvoor betaalt is afhankelijk van het soort pakket en de bestemming. Onderstaand treft u de tarieven en overige verzendinformatie aan:

Gratis
Bij een bestelling van € 75,00 incl. BTW of meer, wordt uw pakket binnen Nederland GRATIS naar u toegezonden (pakket van max 100 x 70 x 58 cm en max 30 kg).

Let op: indien de bestelling (deels) met spaarpunten wordt betaald, wordt dat deel van de bestelling niet meegerekend bij de bepaling of het benodigde bedrag van € 75,- is behaald voor de gratis verzending.

Tarief binnen Nederland
Bij een bestelling van minder dan € 75,00 incl. BTW die naar een adres binnen Nederland wordt toegezonden, geldt het standaard tarief van € 5,95 incl. BTW. Hierbij geldt als voorwaarde dat het pakket maximaal 30 kg weegt en een maximale afmeting van 100 x 70 x 58 cm heeft.

Tarief buiten Nederland
Bij een bestelling naar een adres buiten Nederland gelden, uitgaande van een pakket van maximaal 30 kg en een maximale afmeting van 100 x 70 x 58 cm, de volgende tarieven:

> België: € 10,59 incl. BTW

> Duitsland: € 10,89 incl. BTW

> Frankrijk: € 16,64 incl. BTW

> Spanje: € 18,76 incl. BTW

> UK: € 14,22 incl. BTW 

Wilt u de tarieven weten voor verzending van pakketten met een andere afmetingen en/of gewicht of voor verzending van pakketten naar andere landen binnen of buiten Europa? Neem dan contact met ons op. Deze tarieven zijn op aanvraag.

Track & Trace
Zodra uw bestelling door ons is verzonden, ontvangt u een e-mail met een Track & Trace link. Via deze link kunt u de status van de verzending van uw bestelling volgen.

Bezorging binnen Nederland
Wij streven er naar om uw bestelling uiterlijk binnen 3 werkdagen bij u te laten bezorgen. Indien een door u bestelt product niet direct op voorraad is of om een andere reden een langere bezorgtijd zal hebben, zullen we dit zo goed mogelijk bij het betreffende product vermelden.

Bezorging buiten Nederland
Indien u meer informatie wilt hebben over de wijze waarop een bezorging van een bestelling naar een adres buiten Nederland plaats vindt, dan kunt u daarover contact met ons opnemen (info@anansi-tomte.nl).

Betaling
Indien u uw bestelling via PostNL naar u toe laat zenden, dient u uw bestelling (incl. eventuele verzendkosten) vooraf via iDeal of bankoverschrijving te betalen. Wilt u liever contant betalen is dat ook mogelijk, u dient dan de bezorging echter wel bij ons af te halen. Bij verzending via PostNL is contante betaling niet mogelijk.

Afhalen

Indien u uw bestelling liever bij ons op komt halen (in Vleuten), is dat ook mogelijk. U kunt dit bij de bestelling aangegeven en wij zullen dan contact met u opnemen om een afhaalafspraak in te plannen. U kunt ons hierover ook mailen: info@anansi-tomte.nl

Betaling
Indien u uw bestelling komt afhalen, kunt u vooraf via iDeal of bankoverschrijving betalen maar ook contante betaling is in dat geval mogelijk. Let op: er is geen mogelijkheid om te pinnen bij het afhalen van de bestelling!

Retourneren

Ben u niet helemaal tevreden en wilt u een product retourneren? Geen enkel probleem! Binnen 14 dagen ná ontvangst van de bestelling kunt u de producten aan ons terugsturen (tenzij bij de omschrijving van het product op onze website uitdrukkelijk staat vermeld dat dit niet mogelijk is).

Voor het goed doorlopen van een retourzending dient u de volgende stappen te doorlopen:

Stap 1.
Download hier het retourformulier, vul deze volledig in en mail dit formulier als bijlage naar info@anansi-tomte.nl.  Let op: u dient het ingevulde formulier ook meteen te printen. Het geprinte exemplaar dient namelijk bij het retour pakket gevoegd te worden.

Retourformulier:  Downloaden

Stap 2.
U ontvangt van ons een e-mail met een link om een retouretiket te downloaden en te printen.

Stap 3.
Verpak de retourzending, voeg het ingevulde retourformulier toe en plak het retouretiket op het pakket. Het verpakken van de retourzending mag in de originele verpakking, maar als u een andere goede verpakking hebt, is dat ook goed.

Stap 4.
Verstuur het pakket met het daarop geplakte retouretiket via het dichtstbijzijnde servicepunt van PostNL naar onderstaand adres. Dit adres staat ook vermeld op het retouretiket. De kosten van deze retourzending zijn voor uw eigen rekening.

Anansi & Tomte
Trévouxperenlaan 89
3452 DT Vleuten

Stap 5.
U ontvangt van ons een e-mail zodra wij uw retourzending hebben ontvangen. Indien van toepassing wordt het retourbedrag binnen ca. 7 dagen overgemaakt naar de door u opgegeven bankrekening. U ontvangt dan ook de eventueel door u betaalde verzendkosten voor de heenzending van ons terug, tenzij slechts een deel van de bestelde producten retour worden gezonden.


Houd bij het terugsturen rekening met het volgende:

  • Zorg dat u uw retourzending binnen 14 dagen ná ontvangst van uw bestelling terugstuurt.
  • De producten moeten in de originele staat teruggestuurd worden. Zorg er ook voor dat het geheel goed verpakt is zodat het niet kan  beschadigen tijdens het transport.
  • Bij een retourzending ontvangt u de eventueel door u betaalde verzendkosten voor de heenzending van ons terug, tenzij slechts een deel van de bestelde producten retour worden gezonden. De kosten voor de  retourzending zijn wel voor uw eigen rekening.
  • De retourgestuurde producten worden niet teruggenomen indien: het product gebruikt/gedragen/gewassen is, het product en/of  de  originele verpakking van het product beschadigd is en/of u zelf getracht heeft een schade aan het product te herstellen.

U kunt de voorwaarden rondom het retourneren teruglezen in onze van toepassing zijnde algemene voorwaarden.