Volgorde:

Blog

Het assortiment van producten dat door Anansi & Tomte wordt aangeboden is zeer divers. Elke maand lichten we één van die producten er extra uit. Deze maand (september) is dat één van onze populaire natuurlijke verzorgingsproducten: Shea Butter. Een boter die in pure vorm gebruikt kan worden voor de verzorging van de huid en die ook zeer vaak een van de ingrediënten is van een DIY-verzorgingsproducten, zoals bijvoorbeeld een lippenbalsem,

Verder lezen

Het assortiment van producten dat door Anansi & Tomte wordt aangeboden is zeer divers. Elke maand lichten we één van die producten er extra uit. Deze maand (augustus) is dat één van onze schoonheden: de heupketting! Een mooi en uniek sieraad om te dragen op het strand, op een feestje of gewoon elke dag!

Al onze heupkettingen zijn afkomstig uit Ghana, gemaakt van de mooiste (glas)kralen door Ghanese handwerkers.

Verder lezen

Het assortiment van producten dat door Anansi & Tomte wordt aangeboden is zeer divers. Elke maand lichten we één van die producten er extra uit. Deze maand (juli) is dat het unieke muziek/sieradendoosje met een prachtige dansende donkere (!) ballerina.

Let op: deze maand ook een mooie actie bij het product van de maand!

De reden dat wij dit product extra willen uitlichten is omdat het één van onze meeste unieke producten is.

Verder lezen

Zo’n plek is voor ons Ko-Sa Beach Resort in Ghana.  Zoals ze het zelf omschrijven is Ko-Sa een milieubewust en rustgevend resort, gebouwd in een natuurlijke omgeving. Dat is zeker waar, maar het is veel meer dan dat. Door de wijze waarop dit resort wordt gerund en door haar ligging, is het een plek waar je je meteen thuis voelt. Of je nu voor het eerst in een land als Ghana bent,

Verder lezen
Anansi is super trots!! De verhalen die hij al eeuwenlang vertelt, zijn dit jaar (in mei 2016) opgenomen in de Nationale Inventaris Immaterieel Cultureel Erfgoed in Nederland!Wie had dat kunnen denken? De spin die ooit in zijn verhalen de Nederlandse plantagehouders in Suriname en de Antillen stiekem voor schut zette in reactie op de onderdrukking van de slavernij, wordt nu in Nederland geëerd!
Verder lezen